نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی را به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۴۴ پهپاد و ریزپرنده رژیم منحوس صهیونیستی در مرزهای کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد | ان بی سی: پنتاگون در جلسه‌ای اضطراری درخواست اسرائیل را بررسی می‌کند گروسی: تاسیسات غنی‌سازی فردو و رآکتور آب سنگین خنداب آسیب ندیده‌اند تمسخر گنبد آهنین اسرائیل توسط یک شهروند کرانه باختری + فیلم جزئیات موج جدید حملات پهپادی ایران به اسرائیل در روز دوم وعده صادق ۳ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) موشک‌های روز دوم وعده صادق ۳ چه ویژگی‌هایی داشت؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ایجاد آشوب میان شهرک‌نشینان اسرائیل پس از حمله موشکی ایران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) عکس‌هایی از تخریب موشک‌های ایرانی در شهر‌های اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده تبریز: منابع مالی بودجه ۱۴۰۲ قابل وصول است| استقراض از صندوق توسعه ملی در بودجه سال آینده نداریم+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۶۷۱۲
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۷
نماینده تبریز: منابع مالی بودجه ۱۴۰۲ قابل وصول است| استقراض از صندوق توسعه ملی در بودجه سال آینده نداریم+ فیلم
عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه امسال استقراض از صندوق توسعه ملی نداریم، گفت: این میزان سال گذشته ۲۰ درصد تعیین شده بود و امسال سهم صندوق توسعه از درآمد نفتی ۴۰ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین فرهنگیدر نشست علنی صبح امروز (یکشنبه، ۲ بهمن ماه) در جریان رسیدگی به کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور در موافقت با کلیات این لایحه تأکید کرد: صاحبنظران بر این باورند که منابع مالی بودجه ۱۴۰۲ قابل وصول است؛ برخلاف آنچه که سال پیش ۳۰۰ همت کسری داشته و سعی داشتیم موضوع را به نحوی حل کنیم.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس ادامه داد: در بودجه سال آینده تراز منفی نداریم و باید توضیح دهم ۴۰ درصد افزایش بودجه شرکت‌های دولتی مرتبط به شرکت‌هایی با ماهیت اقتصادی نیست. به طور مثال شرکت ملی نفت که منابع مالی کشور را تأمین و مصارف دولتی دارد، در لیست شرکت‌های دولتی قرار دارد که پرداخت حقوق، توسعه میادین نفتی و شرکت‌های زیرمجموعه خود را مدیریت می‌کند.

وی گفت: صداوسیما که کار حاکمیتی انجام می‌دهد در لیست شرکت‌های دولتی قرار داشته که افزایش بودجه آن به دلیل افزایش حقوق‌ها اجتناب ناپذیر است. از سوی دیگر هدفمندی یارانه‌ها نیز در این بخش دیده شده است. از این رو از کمیسیون تلفیق می‌خواهیم این شرکت‌ها را تفکیک کنند تا متوجه رشد و کاهش منابع آن‌ها باشیم.

فرهنگی در خصوص استقراض از صندوق توسعه ملی توضیح داد: امسال استقراض از صندوق توسعه ملی نداریم؛ سال گذشته ۲۰ درصد تعیین شده بود و امسال سهم صندوق توسعه از درآمد نفتی ۴۰ درصد است که این باعث حمایت از تولید و کمک به توسعه کشور می‌شود و باید گفت یکی از شاخص‌های مهم برای موافقت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۲ است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه با شرایط ویژه‌ای روبرو هستیم، گفت: ابلاغ سیاست‌های کلی برنامه هفتم به تأخیر افتاد و تقدیم لایحه بودجه به دلیل اختلاف نظر‌ها با تأخیر انجام گرفت از این رو رأی ندادن به کلیات به معنای رأی دادن به چند دوازدهم، معطل نگاه داشتن کشور و آسیب زدن به مردم، عدم کنترل تورم و عدم تخصیص اعتبارات عمرانی خواهد بود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان تأکید کرد: اصلاح ساختار بودجه ضروری است، اما این توقع در این مدت کوتاه ممکن نیست و با تعامل مستمر دولت و مجلس می‌توان احکام را کم و حذف کرد چرا که صفر تا صد بودجه در اختیار مجلس است؛ هر تغییری در بودجه لازم باشد در کمیسیون و صحن اعمال می‌کنیم، اما باید بودجه‌ای که دولت به نحوی ارائه کرده که فشار از پایه پولی کم شده و تورم به نفع عمومی مدیریت شود و ۳۶۰ همت به احکام عمرانی با ابتکارات اضافه شود، رأی دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->